torek, 26. februar 2008

Presenečenje...

...je bilo, ko sem prejela klic s Hrvaške...
Ni mi bilo jasno, čigava je številka. So z našega podjetja, je sodelavec, ki je odšel v Zagreb in mi naprtil s tem obilico dela, se je kdo zmotil...???
A je bilo, kljub ugibanjem, namenjeno meni. Poklical me je sam samcati "kapo di banda" iz Umaga. In mi povedal, da lahko zaradi moje novoletne izjave, pravzaprav želje, ki sem jo izrekla na srečanju Goladarjev, pridem na eno od prireditev zastonj. To, da sem med svoje letošnje cilje uvrstila eno od prireditev, ki jo prirejajo, se jim je neskončno dobro zdelo. Meni pa je njihova ponudba polepšala dan in tale klic mi še danes ne gre iz glave... Katero prireditev naj izberem?
11. maj - Polmaraton Umag
15. junij - Sprint triatlon Novigrad
25. junij - Maraton za Obale prijateljstva
6. julij- Planinski minimaraton Korita
15. avgust - Minimaraton Brtonigla

6. september - Polmaraton Lanterna
12. oktober - Sprint duatlon Parenzana

8 komentarjev:

Ovca pravi ...

Super! Priprave na vročino torej :-). Nasveta nimam vem pa za eno dobro oštarijo v Bartonigli.

Sebi pravi ...

Hehehe! Predrag je zares faca. Naju je tudi presenetil, ko je poklical pred "božičnim tekom" in nama ponudil prenočišče. Dečko je super!
Pri odločitvi pa ne morem pomagat, ker je meni vse všeč...

bobr pravi ...

Zakaj mora biti samo en tek :) Izberi jih več.
Večina se jih križa z domačimi tekmami a kaj čmo treba se bo prilagodit.

:-D pravi ...

predragove tekme so po pripovedih vse fajn organizirane. jaz sem bila na triatlonu lani in je bilo do zadnjega vse poskrbljeno. zanimivo bi bilo tudi plavat čez piranski zaliv. samo kako se plava, če je burja? ;)
sploh pa ne vem zakaj imaš namen it samo na eno od teh prireditev? vsaka po svoje je zanimiva in trase so itak fenomenalne...

Anonimni pravi ...

hm, odpravil sem na dve njihovi prireditvi. na prvo (mislim, da je bil a neka 12km dolga trasa v Tar-u) sploh nisem prišel, ker mi je malo čez mejo zakuhal avto. Bil pa sem tudi na teku "Dani Murina" v neposredni bližini Umaga. Je letos ni na sporedu? V bistvu me je tam presenetilo zelo sproščeno, skoraj prijateljsko vzdušje. Predrag je pa itak car. :)

:-) pravi ...

Se strinjam, da je Predrag car! In ima izredno simpatično ekipo! Ne bom pozabila, da sem predvsem z njihovo pomočjo na poti iz Beograjskega maratona zmagala v nagradni igri: Katera prinese k šoferju največ moških kosov obleke? (Jasno, največ točk prinašajo spodnjice! ;-) ) (še zdaj zardevam ob izjavi: zakaj ti ne sodeluješ? Zate se bodo vsi slekli! Hahaha ;-)
Pa na 10 km imam PB ravno iz Umaga 2006.
Tako sem si zaenkrat na koledar napisala Umag in tekmo prijateljstva, kjer me resnično mika plavanje... Hmmm... Kdaj sem bila zadnjič v bazenu???? Pa tisto ob Koritih mora biti lepo, čeprav so kratke proge...
Predvsem bo treba migat! Tole stalno sedenje je včasih še bolj naporno kot akcija! Ampak zdaj grem najprej še malo v Maribor čeljustne mišice krepit in predavat o skrajno nezanimivih temah, ko je treba uporabit vso domišljijo, da ti poslušalci ne zaspijo...ISO... :-)
Lep dan vam želim! :-)

Staša pravi ...

dejmo, alja!!!

:-) pravi ...

Kaj pravite, če bi šli na eno od prireditev vsi skupaj? Pa naredimo žur???

PS: (pa ne tako kot midva s sosedom na lanski Rokov tek! ;-) )