ponedeljek, 24. november 2008

3. Srečanje prijateljev GM4O




Ljudje, men ful dogaja! Ni čudno, da mi je zdravnica na recept napisala: "Obnašajte se letom primerno!"


Spet eno tako druženje z ljudmi polnimi energije, da imaš občutek kot da si se priklopil na štrom in tista lučka "low batery" neha utripat in spet sveti na polno. Saj sem že pisala kako sva z Izyemno nekega dne prav na hitro sklenili, da greva po poti GM4O. In vsi tisti Kerlci, ki pot opravijo v manj kot osmih urah (pa ne na tekmi) se vpišejo v Klub prijateljev GM4O. Midve sva z 9:20 letos vpisani kot pripravnici. Prav veselim se, da grem naslednje leto spet. Če bosta 50cent in marjan držala besedi, potem gremo skupaj. Saj priznam, da smo 50centa malce "posilili". Smo Jožkota, glavnega krivca za to lepo turo, našuntali, da mu "predpiše" ponavljanje.
No, v soboto smo se pripravniki in prijatelji ter simpatizerji dobili na Soriški planini pri Litostrojski koči, nato pa krenili na sprehod po okolici. Prekrasna narava, Jožkovo enciklopedično znanje o zgodovini krajev tam okoli, super družba, žarki sonca, odlična hrana, da o sladicah sploh ne govorim in nato nešteto sijočih zvezd... Le kaj bi si človek še želel? Res se vsemu temu še najbolje prilega pridevnik: ČAROBNO!


PS: Tole še ni Nikon, je test Canon Ixus 860 IS.

6 komentarjev:

Sebi pravi ...

Ah... Če ne bo0 koleno preveč ljubosumno, se naslednje leto vidimo ;-)

Anonimni pravi ...

Kaj pa je letom primerno? Hm, tukaj bi se dalo veliko napisati.
Še ogromno užitkov srcu primernih ti želim :-)
LP, Lenči

Anonimni pravi ...

uuuf, fotosafari potepi ...
predzadnja fotka je ... da bi jo s kruhom pomazal. špica! :-)

mojcej77 pravi ...

A ti je res to napisala na recept??? Sej se obnašaš svojim letom primerno - samo tvoji vrstniki se zgleda ne, se delajo prestare:)))

lp,

m (tista, ki so ji včeraj starejši sodelavec čisto resno psihoanalitično rekli, kok pa da je stara, in da je roza kapa samo za majhne punčke...a naj mu povem, da nisim roza gate s snoopy-em???)

:-) pravi ...

@sebi: bom prišla prepričat koleno, če ga tebi ne bo uspelo! ;-)

@lenči&mojcej77: ja res je bilo tako, ampak sva se obe zraven krohotali do solz! je taka faca tale moja dohtarca in približno tako odklopljena kot jaz! ;-) Res se je telo uprlo moji glavi in se je bilo treba ustavit. Končna diagnoza: prebolena viroza na nogah in s tem vnetje prenešeno na gležnje, ki so zatekli skoraj! na velikost fuzbal žoge. Po treh dneh je bilo že vse OK! Opozorilo, naj ne pretiravam...

@enxen: thx! komaj čakam, da spet preklopim na "ornk" fotoaparat. Pa rabim mal časa, da spoznam vse gumbe. Tale Ixus mi je kar malce premajhen in prelahek za v roko, ker sem navajena ornk kible in ne tazga modela "iz praška"... ;-)

:-) pravi ...

@mojcej77: a res! ne mi rečt! men se je pa na spalno srajco ulegu! snoopy mislim! ;-)