sreda, 3. december 2008

Ženske...


vir žal neznan, a tako všečna slikca, da jo moram objavit! če kdo ve za avtorja, ga z veseljem dopišem!

... smo čudovita bitja!

Ko dobim od prijatelja tisto: "Kako že gre? Ženske ste z Venere in moški smo z Marsa...", se malce zamislim. In potem se zelo zamislim, ko na isti dan dobim po ene tri klice, e-maile, SMSe.... "Jaz sem tako tečna danes..." "Ups. Zakaj? PMS? MS? PMS? Luna, stanje planetov, zračni pritisk...?" "Ah, vse in nič..." Ko slišim vzroke, se zamislim nad moško pošto in globoko vzdihnem: "Te čist štekam, stari!" A ker vem, da sem trenutno v "dobri koži" in bom morda že jutri začela s tekstom SMSa, "Sem tako tečna danes..." vas bom, drage frende, z veseljem poslušala, brala, kuhala čajčke, se sprehajala... tudi naslednjič! A ne mi zamerit, če ne bom le kimala, če mi boste šimfale čez svoje "dede"... Včasih je še tale medvenerska komunikacija malce težavna, da ne rečem naporna...
Drage bejbe! Jutri bo nov dan!

8 komentarjev:

Sebi pravi ...

Hvala! ;-)
Pohorje pa potegne vse ta slabo ven, a veš?!? To je kot da bi ti nekdo baterije zamenjal... Evo, danes nisem več tečna!

:-) pravi ...

A ti si bla tud vmes??? Jih je blo tolk, da na koncu zgleda nisem čisto dobro sledila! ;-)
In ja vem, Pohorje je mmmm.... ;-) Začara!....

bucka pravi ...

čudn, jst pa nism nikol tečna, pri nas je peter tečen! :))

Anonimni pravi ...

Luna ni bla v pravem položaju, sej sem vedla, pa Saturn v 27 hiši je stal okrog obrnjen, ampak konec dneva minil, torej vsi so živi in zdravi :).
Gozd je pa zakon, Pohorje al pa Rožnik, sam da je! Če mi poleg tečnobe še celulitis ven vzame,ja to bi blo pa splohhhh :).
:) tvoja rama res velik zdrži :)! Se priporočam!

Anonimni pravi ...

Hvala za današnji "vzgojni ukrep". Sicer se še borim s svojimi kontra ukrepi, ampak edino pametno je da tvoj prevlada!!! Upam da "izgubim" borbo in te upoštevam!
K
P.S. Odgovora še ni!

Anonimni pravi ...

Popravljam svojo izjavo (če je sploh moja, ker sem jo napisal malo drugače:): Ženske ste z Venere in moški smo s Plutona. Tud če ste kdaj vstale z levo nogo, al pa vas je kdaj razjezil kak Pluton (ali kakšna druga domača žival ;-P)... Še vedno ste čudovita bitja. (dober, da sam Alja ve kdo je tole napisal ;)

Pegaz pravi ...

:) Kakšen lep motivacijski zapis! Hvala za tole!

:-) pravi ...

@bucka: :-)!!!!
@softi: saj veš, da si tud jaz včasih tvojo ramo sposodim! ;-)
@k: če moje "kričanje" ne bo dovolj, te še našeškam! ;-)
@anonimni (ki zame to ni! ;-) ): joj, daj, a veš, da je Pluton najbolj oddaljen planet v osončju! še dobro, da nisi omenil kake druge galaksije, ker tisto bi bila pa RES! kriza!!! ;-) sej veš ;-): hvala, prijatelj! :-)
@pegaz: ;-)