ponedeljek, 11. julij 2011

Ni konca...

teh norih SLOultra rezultatov!

Saj človek sploh ne ve, kje bi začel stresat navdušenje!

Pri zajcu, ki po lanski polovički z Urošem, letos za šalo ob vsakovrstnih dogodivščinah, ki jih, skromen kakor je, v svojem poročilu niti ne omeni, priteče prvo mesto? So morda za njegovo zmago "krivi" organizatorji, ki niso uspeli postaviti okrepčevalnic ob pravem času? Je moral hitro naprej, da bi preveril ali so z naslednjo bolj pohiteli! Ali pa, ker so nekatere koordinate okrepčevalnic napisali narobe in deorientirali spremljevalne ekipe, ki so se namesto, da bi pripravljene čakale tekmovalce, zgubljale po okolici z iskanjem pravega mesta? Ali sta in koliko sta doprinesla dva psa, ki sta ga preganjala? Enemu od teh dveh pesjanov ne bo treba k ortodontu! Smo preverili na lepem odtisu na zajčevi nogi! Skratka, če bi se vse izšlo bolj gladko, vprašanje, če ne bi zajc krojil usode rekorda proge. Že sedaj je dosegel 3. čas v zgodovini petih Ultrabalatonov, kaj bi šele bilo brez vseh peripetij!?

zajc
Ali morda pri Aviju, ki je kot prvi Slovenec prečkal ciljno črto velike dirke Western States Endurance Run 100?

Avi

Pa Sebi, ki je v družbi Inota kot tretja ženska prifajtala cilj 100 km Velebitskega trekinga?

Sebi

In Neža z njeno zmago na 50km tekmi Pistoia-Abetone!
Neža

Da se vse skupaj nadaljuje! So štirje Slovenci, med njimi tudi PeterM in MitjaG, obvladali skoraj 90 km in več kot 5300 višinskih metrov na Lavaredo Ultra Trail v Dolomitih...

PeterM

Ni še konec! Matej-jethro in jan_jan se spravita na turo Grintovec-Stol-Triglav s ciljem preteči traso in osvojiti vse tri vrhove v 24 urah! In jima 7/8 uspe! (Matej se ustavi pod vrhom Triglava).

matej-jethro

Sami ULTRANORCI! Moj poklon vsem! Sem strašno ponosna, da jih skoraj vse poznam! Da ne bi celo o žlahti...

In torej, ne recite meni, ki mi je uspelo na Ultrabalatonu odteči malce več kot 44 in odkolesariti več kot 47 km, da sem ultraš! Ja, sem ponosna, da mi je uspelo, ker je bilo treninga za to odločno premalo in le nekaterim sem upala priznati, da bo tokrat treba res uporabiti glavo. Me ni izneverila in sem ponosna nanjo in seveda nase! SpartaBanda je zadovoljno dosegla cilj. Le s "stavo" z ZdravCem ni bilo nič.
Ampak zdaj! Zdaj gre pa tudi moja glava za nekaj časa "na pašo"...

Ni komentarjev: