nedelja, 8. junij 2008

Ah...

Če je včeraj bil moj dan, potem današnji ni bil... Naj odštejem, da sem imela v planu raziskati en delček v bližini Ljubljane in nam to ni uspelo. A naj vseeno povem, da bom od sedaj malce bolj upoštevala tisto oznako "Nezahtevna neoznačena pot". In odšla na raziskovanje takih poti takrat, ko bo malce boljše vreme. Ko zalutaš drugič in te začne prati ter si v trenutku moker do kosti, te mine, da bi stvar izpeljal do konca. 5-6 ur v mokrih oblačilih... Ja, če veš, da bo šlo od tiste točke naprej tekoče, tako pa mi je kljub moji siceršnji vztrajnosti tokrat zmanjkalo motivacije. Bolj kot ta propadli poskus me "boli" to, da je bilo neskončno izredno lepo cvetočih rož in zanimivih rastlin. So me vljudno čakali, da zmigam svojo rit naprej, vsakič, ko je le malce manj deževalo ter sem s fotoaparatom lovila cvetove. Na ekrančku so nekatere fotke zgledale fenomenalne! Ko pa sem jih prestavila na računalnik in preverila rezultat... Ah... Najbolje, da preverim, če se da zamenjati ekranček ali se mi bolj splača kupiti novo mašino... A naj sploh omenim, da je še najbolje uspel motiv konjskega penisa? Ah, k***c, dobesedno! ;-)

2 komentarja:

striti pravi ...

posluš, alja!
superduper tele rožce, sam mene neki zanima:
otička povedala, da greš plavat.
bi ti kej napisawa o umaškem plavatonu za obale prijateljstva? konkretno me zanima, kolk morš bit prpravlen na tako tekmo? js bi šla, pa sem letos preplavala vsega skupi 200 m.
drugače pa v moj prid govori strašno veselje do plavanja in afiniteta do headfirst-against-a-hardened-concrete-wall aktivnosti, ki jim nisem kos.

:-) pravi ...

welcome back!!!