petek, 17. avgust 2007

Družinski tek

Nova kategorija teka? Ko se dve generaciji spravita skupaj tečt...
Včeraj so me 3MPR poklicali in vprašali: "Greš z nami na PST?" "Ja.....????" In smo šli.
Mojka (ki se šele uvaja in če bo pridno trenirala, se mi (nam?) naslednje leto pridruži v Amsterdamu...?) se je obrnila pri 2 km (pohvaljena za skoraj prvič!!!), jaz pri dobrih 4 km, "odrasla" pa sta nadaljevala do 5 km. Pa jasno, še nazaj... Ostali PRjčki so bili pa v mislih z nami.
Sem prav ponosna! Ne more se vsak pohvalit, da je na polmaraton prijavljena polovica familije... In če gresta letos Ntica in Miha z vozičkom, bodo celo 3 generacije! No, s tem, da ima oče boljši PB na polmaratonu se pa ne bom hvalila... V tem primeru hvalim njega!

7 komentarjev:

Staša pravi ...

Res se carji! V vseh pogledih! Vsi pr-ji, kar jih poznam, s pridruženimi člani (hr-ji).

nta pravi ...

še davorja in ano bi mogl nahecat (kot reče aleš), da bi začela tečt. Pa Jethro tut mal spada zraven, da se mal pohvalmo še z njim :-)

:-) pravi ...

ja sem že premišljevala, kdo bi bil najboljši za lobirat pri D&A...
Jethro pa itak spada med polovico familije in je naš! :-)

ninđa pravi ...

Mogoče pa dočakamo celo dan, ko bo tekla celotna dinastija PR. Če nam bo res ratal prepričat D&A, lahko probamo še pri S&B, nimamo nč za zgubit. Pr ostalih pa itk ne bi blo kkšnh komplikacij, a ne :)

:-) pravi ...

hehe, pa še kakšnega vzamemo zraven, a ne mojka!? ;-)

ninđa pravi ...

Ja, komentar nekega blogerja, da je šel tečt me je čist impresioniral in mi dal misliti :)kljub temu, da se je baje zato prehladil :P :D

:-) pravi ...

Hmmm nisem imela v mislih njega!!! ;-)