petek, 8. junij 2007

Koga na blog?

Me prav zanima, če se drugim blogerjem dogaja isto?!

"Kar strah se me je družit s tabo! Da ne bom potem v besedi in sliki na internetu visel!"
"Pa glej, da me ne omeniš na blogu!"
"Upam, da se ne bom potem gledala na tvojem blogu!"

Hja. Nič. Sem obljubila, da bom vsakega poskusila vprašat: "A smem prosim...?" Poskusila!!! Tehle učk nisem! Ups! Ne me izdat, pliz! ;-)

Sem pa dobila tudi prav prijazno sporočilce: "Veš kaj, lahko me daš tudi na tvoj blog. Že mora biti za kaj dobro." (Tole ni čisti citat, ampak smisel pa ostaja.)

6 komentarjev:

nta pravi ...

O, Arne! :-)

Anonimni pravi ...

kako prepoznavne učke :-)

Lp, Manika

TEJKA pravi ...

Jaz sem že v štartala z mislimi, da pišem bolj svoje zaznamke (neumnosti) in čim manj druge omenjam (šimfam). Kdaj pa kdaj mi kaj uide. Pa še za blog ne razlagam prav na veliko okol.
Zaenkrat ....
Potem dobim pa "... ja! kje sem pa jaz v tej zgodbi..."

striti pravi ...

meni je bilo že rečeno, da sploh ne zgledam tak ekshibicionist... pol sem se pa mal zamislila. sej tud nisem, madona. :)

Anonimni pravi ...

Ja, se dogaja tudi to.. Sam se vedno trudim ne objavljati stvari in opisov, ki bi lahko bili sporni. Kar se slik tiče, pa jih objavljam zelo redko pa tudi takrat predhodno prosim za dovoljenje. Nekatere pač moti, da se njihova slika ali ime pojavja na netu, njihovo pravico do 'net-anonimnosti' pa razumem in jo skušam spoštovati. Včasih tudi na račun dobrega prispevka! ;)

:-) pravi ...

@ntica&manika: ne priznam! ;-)
@tejka: na začetku sem tudi jaz skor samo tistim "takrivim", da sploh blogam, za blog povedala. Zdaj sem pa že bolj pogumna in mam celo v podpisu v e-mailu link.
Hja, zanimivo, smo si različni. Eni bi radi, da se jih omeni, drugi ne...
@polona: še dobr, da mal tud si! ;-), ker se valjam od smeha, ko berem tvoj blog! :-)!
@sosed: večino sem jih tudi jaz povprašala, če dovolijo. Ali pa sem jim naknadno dala link in če bi pokazali najmanjše nestrinjanje bi takoj umaknila. :-)