nedelja, 6. maj 2007

Vikend za "stara" prijateljstva...

Sobota
Zgodi se, da se poti ločijo... Zaradi različnih vzrokov. Tu je bil vzrok Polonin odhod v Ameriko. Na študij in k Johnu. Po skoraj letu in pol, ob sicer tečnih opravkih z birokracijo (če se temu lahko tako reče...), sva se spet srečali. Kot da sva se zadnjič videli včeraj. In spet se bova! Tu ali tam, čez lužo! Naj ti sreča še naprej sije iz oči! And John, please, take care of her!

Nedelja
"Oj, kaj delaš?" "ZeeeeeeHHHHHH, uf kolk je ura? Me je zbudil tale tvoj klic!" "Zaspanka, spravi se iz postelje! Greva na kavo!" "Mhmmm, ok, mhmmm, ja...kako že...mhmmm pridem..."
S Črno odbrziva proti starem mestnem jedru in padem Roku v objem. Pa nisva obujala spominov, kako so najini kompasi tam pod Staničevim vrhom kazali narobe, ko nisva vedela kje je sever in kje jug... Se plazila po tistem šodru in na koncu splezala dve lepi smeri... Sva preverjala, če so najini kompasi zdaj bolj točni... In družno ugotovila: "Life is so beautiful!" :-) Bo treba spet kmalu v hrib!

3 komentarji:

Unknown pravi ...

Hvala ker si moja prijateljica ze toliko ogromno let. Tko, kot si rekla, kot da bi se zadnjic vidle pred nekaj dnevi. lep je priti domov in videt mamo,in sestro in prijatelje, kot si ti. Upam, da bos zdej ti kmal prisla k nam v Ohio in bova spet cvekali, kot sva vcerej, ko sva cel dan pohajali po Stari Ljubljani.

JohnCarson pravi ...

I am taking great care of Polona and she of me! She has been a real blessing from God in my life and for my children. We have a lot of fun together, and I know that she is very happy. I miss Polona very much while she is away, but I'm happy that she is having a lovely time visiting family and friends.

:-) pravi ...

@polona: bom dala nekam v urnik tudi Ohio! ;-) Saj veš, odvisno kako dobro se bom pogajala! :-)
@john: I know, I know! I am happy for both of you! I am looking forward to see you together! :-)